Provedite travanj na Krki – promotivne cijene ulaznica za sve posjetitelje dalmatinske oaze zelenila

U travnju po promotivnoj cijeni ulaznice od 7,5 eura (56,51 kn) posjetite cijeli gornji tok rijeke Krke: Eko kampus „Krka“ u Puljanima, manastir Krka, Burnum i Manojlovac. Ulaznica za sve ostale kopnene lokalitete u NP „Krka“ snižena je dvadeset i pet posto. Akcija traje cijeli mjesec.

Proljeće je simbol buđenja prirode pa se s prvim proljetnim danima otvaraju svi sadržaji u Nacionalnom parku „Krka“ i ponovno plove izletnički brodovi. Pred vama je mjesec ispunjen uživanjem u prirodi nemjerljive ljepote i izuzetnoj kulturnopovijesnoj baštini, koja se savršeno uklopila u okoliš krške rijeke, u kojem odolijeva prolaznosti vremena već tisućama godina.

U mnogim jezicima travanj dolazi od latinske riječi aprilis, za koju se smatra da dolazi od glagola aperire, što znači ‘otvoriti’, pa simbolizira otvaranje cvijeća i latica. Zato u travnju i NP „Krka“ otvara vrata proljeću promotivnom akcijom za sve posjetitelje koji ga odluče provesti u okruženju jedinstvene prirode, prepoznatljive u cijelome svijetu. Cijena ulaznice za sve kopnene lokalitete u travnju je snižena 25 %. To znači da posjetitelji mogu razgledati rimski vojni logor Burnum, najviši Krkin slap – Manojlovac, manastir Krka i novouređeni Eko kampus „Krka“ u Puljanima po cijeni od 7,5 eura (56,51 kn) za odraslu osobu. Za djecu od sedam do osamnaest godina ona iznosi 5,25 eura (39,55 kn), dok je za djecu mlađu od sedam godina ulaz slobodan uvijek i svuda u Parku.

Na području izrazito siromašnom vodom, 72,5 km toka rijeke Krke prirodni je fenomen. Okružen četirima planinama i pod blagotvornim utjecajem mora, NP „Krka“ zelena je oaza u dalmatinskom kršu. Zato već danas isplanirajte svoj posjet Nacionalnom parku „Krka“ kako biste najbolje iskoristili proljetne temperature, sunčane dane i promotivne cijene koje će vrijediti cijeli mjesec. Radno vrijeme Parka u travnju je od osam do osamnaest sati, odnosno od deset do osamnaest sati za Burnum i manastir Krka.

Pogledajte i ostale objave